Funk

Funk

Fusion Pulsar 150mm

Pris: kr 1 790,00

FØLG OSS

Fusion Pulsar 150mm

Flere visninger

  • Fusion Pulsar 150mm
  • fusion pulsar skrå
  • fusion pulsar skrå 2
  • fusion pulsar sidelengs
  • fusion pulsar foran 2
  • fusion pulsar under
  • fusion pulsar sidelengs 3
  • Detaljer
  • TEKNISK INFO

Luftavkjølte reflektorer blir stadig mer populært, og det med god grunn. I tillegg til at det blir betydelig mye enklere å holde ønsket temperatur for dine planter, utnyttes lyset også bedre ved bruk av luftavkjølt reflektor. Dette er fordi reflektoren kan senkes nærmere planten, noe som gjør at planten tar til seg mer av lyset som produseres. Luftavkjølingen hindrer at planten brennes. Flere hevder at glasset i reflektoren vil være et hinder at lyset skal nå frem til planten, men den lysmengden planten tar til seg ved å flytte reflektoren nærmere planten, er større enn den som går tapt fordi det er et glass i mellom planten og lyset.


Fusion Air Cooled Reflectors tar sikte på å være en ledende aktør innenfor vekstlys segmentet, med hovedfokus på luftavkjølte reflektorer. Svært få aktører kan måle seg med Fusion sine veldreide konstruksjoner. I tillegg til å sørge for god luftgjennomstrømning, samt god penetrering og spredning av lys, er disse lampene også svært lette å rengjøre. Ved rengjøring knepper man bare av hengslene, og lar wirene senke glasset ned på skrå, slik at man ikke trenger å koble fra lampen fra ventilasjonsanlegget for å fjerne uønsket rusk. Alt dette taler for at det er luftavkjølte reflektorer som er fremtiden innen vekstlys. I Fusion serien finnes flere modeller som passer til flere typer rom og bruksområder:


Pulsar er den siste reflektoren ifra Fusion og er sikret til å bli en stor hit! Denne er et must for deg som sliter med høy temperatur og brente planter. Du kan praktisk talt sette denne 12-15cm ifra plantene uten å brenne dem, men pass på lysbleking.


Reflektoren leveres med flens med Ø 150mm. Siden reflektoren er luftavkjøt kan den også seriekobles med flere lamper slik at du kan avkjøle 3-4 lamper på en vifte.


Det unike designet gjør at varmluften transporteres lettere vekk og dermed oppnår du en lavere tempratur i rommet enn hva andre luft avkjølte reflektorer gjør med samme vifte.  


Anbefalt pærestørrelser er 600w-1000w. Alt etter hvor stort areal som skal dekkes. 

- Nyskapende design for maksimal ytelse og ensartethet.

- Med hengslet glass blir vask og vedlikehold en lek. (Dette vil folk som har byttet pære og rengjort en cooltube vite).

- Helt forseglet konstruksjon ved hjelp av neopren pakninger som også holder glasset på plass.

- Innredet med høykvalitets tysk aluminiums speil som reflekterer 97 % av lyset.

- Levert med herdet glass, innebygd sokkel og 3lpm lampeledning.

- Pulverlakkert galvanisert stål.


Les mer:

http://www.fusion-grow.com/

 

Tilleggsinformasjon

Merke Fusion
Dimensjoner: (L)x(B)x(H) 72,5x65x24,5 (cm)
Anbefalt lyspære: W 600-1000

Relaterte produkter