GHE AeroFarm 3"

Pris: kr 890,00

FØLG OSS

GHE AeroFarm 3"

Flere visninger

 • GHE AeroFarm 3"
 • hydrosystemer ghe aerofarm liten
 • Detaljer
 • TEKNISK INFO

AeroFarm

Har du lekt med tanken om å begynne med innendørsdyrking, men samtidig kviet deg litt fordi du ikke har funnet en enkel og billig måte og gjøre det på? Med GHE AeroFarm er det problemet løst, da dette er det av de minste og mest økonomiske systemene som finnes! Det er flere grunner til å benytte seg av AeroFarm:

 1. Med sine slanke mål på 45x43, passer denne lett inn i små områder, og egner seg veldig godt i et typisk førstegangs dyrketelt på 60x60 cm.

 2. AeroFarm har et stort reservoar (45L) i forhold til sine små mål, og du får lett tilgang til næringsløsningen.

 3. På lik linje med AquaFarm, er dette en nærmest udødelig konstruksjon. Den er laget av gjenbrukbar plast, og har en barriere mot lys- og uv stråler. Dette bidrar til at det ikke danner seg alger i næringsløsningen.

 4. I et AeroFarm anlegg er det plass til 1-5 planter, som gir deg friheten til å velge mellom å dyrke en moderplanter til å ta stiklinger av, eller flere mindre planter.

 5. Lett i bruk, vedlikehold og sammensetting. Kommer med detaljerte instruksjoner.

 6. AeroFarm trenger ikke noe bruk av underlag. Du trenger ikke lenger transportere tunge potter, og den er ekstremt lett å gjenbruke. Du kan benytte nettpotter eller CocoTek potter med logg av samme størrelse.

 7. Dersom du allerede har en AquaFarm, og vil prøve AeroFarm, kan du ved hjelp av et konverteringssett enkelt bytte om fra det ene til det andre.

Dette systemet anbefales på det varmeste for en enkel start i hydroponisk dyrking!

 

Tilleggsinformasjon

Merke General Hydroponics Europe
Dimensjoner: (L)x(B)x(H) 45x43
Reservoar størrelse: (liter) 45
Anbefalt lys oppsett: 1 x 250-1000w
Anbefalt gromedium: Leire/Lecakuler

Relaterte produkter