Plagron

Plagron

Homebox Ambient Q60 – 60x60x120 - Dyrketelt

Pris: kr 1 390,00

FØLG OSS

Homebox Ambient Q60 – 60x60x120 - Dyrketelt

Flere visninger

  • Homebox Ambient Q60 – 60x60x120 - Dyrketelt
  • Detaljer
  • TEKNISK INFO

Homebox Ambient Q60

Q60 modellen tilbyr et dyrkeareal på 0,36 m2, og er meget godt egnet telt for en moderplante og eller stikklinger. Teltet kan også fint brukes til å vekste og blomstre en eller flere planter avhengig av størrelsen på plantene. Anbefalt lys er 250w HID, samtidig som det er mulig å benytte 400w HID i de tilfellene der en har mulighet til å tilføre kald luft. Sistnevnte bør vurderes nøye først.

 

Blant alle de produsentene som finnes av dyrketelt i dagens marked, er det særlig en serie som står ut ifra mengden, nemlig Ambient serien fra Homebox. Dyrketeltene i denne serien byr på en rekke finesser man ikke finner hos konkurrerende merker;

 

Par+

 

Homebox Ambient serien er foret med Par+ materialet. Dette materialet reflekterer høyere PAR verdier sammenlignet med det mer tradisjonelle telt som er foret med mylar. Høyere PAR verdier resulterer i større avlinger. Samtidig sørger dette materialet for at mindre varme reflekteres, og bidrar til at temperaturene holdes nede.

 

Omniflow luftventiler

 

Lufteventiler for passivt luftinntak, som kan styres i ønsket retning der luften gjør størst nytte for seg, nemlig ved selve planten.

 

Justerbare ventilasjonshull

 

Ambient serien er rikelig utrustet med ventilasjonshull for både inn- og utluft. Ventilasjonshullene er justerbare for enklere tilpasning av ventilasjonskanaler.

 

Forenklet tilgang

 

Dørene i Homebox Ambient serien kan enkelt rulles opp og festes, noe som gjør dette teltet til det letteste teltet å bevege seg inn og ut av. I tillegg er kanten i bunn av teltet designet slik at den legger seg flat når den blir tråkket på, eller i det hele tatt får vekt over seg. Potter og reservoarer kan skyves ut og inn uten hindring.

 

Forsterket rammeverk

 

Alle modellene fra Q100 og oppover er utstyrt med 22mm stålrammeverk, og forsterkede plasthjørner, som sikrer en bunnsolid konstruksjon.

 

Total-Blackout Zippers

 

Alle Homebox Ambient telt er utstyrt med meget lett håndterlige glidelåser, med overlappende foringer som sørger for at teltet er så lystett som det er mulig å få blitt!

 

Uslåelig beskyttelse mot innsekter.

 

Alle luftventiler er dekket med filter som sørger for at alle innsekter blir stengt ute. Disse filtrene kan også fjernes etter ønske.

 

 

Tilleggsinformasjon

Merke Homebox
Ventilasjonshull: 2x 125mm. Omniflow
Dimensjoner: (L)x(B)x(H) 60x60x120
Anbefalt oppsett: 1x 250W HID (1x 400w HID)
Rør diameter: (mm) 22mm