Plagron

Plagron

Homebox Ambient R80S – 80x60x70 – Dyrketelt

Pris: kr 990,00

FØLG OSS

Homebox Ambient R80S – 80x60x70 – Dyrketelt

Flere visninger

  • Detaljer
  • TEKNISK INFO

R80S modellen er et lite, men veldig kjekt telt som er ideelt for spring av frø og stiklinger. Dersom du har takhøyden tilgjengelig, kan teltet lett plasseres på toppen av et annet dyrketelt for kombinering av ventilasjon. Q80S teltet egner seg best for LED eller CFL belysning.

Blant alle de produsentene som finnes av dyrketelt i dagens marked, er det særlig en serie som står ut ifra mengden, nemlig Ambient serien fra Homebox. Dyrketeltene i denne serien byr på en rekke finesser man ikke finner hos konkurrerende merker;

 

Par+

Homebox Evolution serien er foret med Par+ materialet. Dette materialet reflekterer høyere PAR verdier sammenlignet med det mer tradisjonelle telt som er foret med mylar. Høyere PAR verdier resulterer i større avlinger. Samtidig sørger dette materialet for at mindre varme reflekteres, og bidrar til at temperaturene holdes nede.

 

Omniflow luftventiler

Lufteventiler for passivt luftinntak, som kan styres i ønsket retning der luften gjør størst nytte for seg, nemlig ved selve planten.

 

Justerbare ventilasjonshull

Evolution serien er rikelig utrustet med ventilasjonshull for både inn- og utluft. Ventilasjonshullene er justerbare for enklere tilpasning av ventilasjonskanaler.

 

Forenklet tilgang

Dørene i Homebox Ambient serien kan enkelt rulles opp og festes, noe som gjør dette teltet til det letteste teltet å bevege seg inn og ut av. I tillegg er kanten i bunn av teltet designet slik at den legger seg flat når den blir tråkket på, eller i det hele tatt får vekt over seg. Potter og reservoarer kan skyves ut og inn uten hindring.

 

Forsterket rammeverk

R80S er utstyrt med 19mm stålrammeverk, og forsterkede plasthjørner, som sikrer en bunnsolid konstruksjon.

 

Total-Blackout Zippers

Alle Homebox Ambient telt er utstyrt med meget lett håndterlige glidelåser, med overlappende foringer som sørger for at teltet er så lystett som det er mulig å få blitt!

 

Uslåelig beskyttelse mot innsekter.

Alle luftventiler er dekket med filter som sørger for at alle innsekter blir stengt ute. Disse filtrene kan også fjernes etter ønske.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Homebox
Ventilasjonshull: 1x100mm, 1x130mm, 1x150mm
Dimensjoner: (L)x(B)x(H) 80x60x70
Anbefalt oppsett: CFL/LED
Rør diameter: (mm) 19