Plagron

Plagron

Homebox Evolution Clonebox View – 125x65x120 - Stiklingstelt

Pris: kr 2 790,00

FØLG OSS

Homebox Evolution Clonebox View – 125x65x120 - Stiklingstelt

Flere visninger

  • Homebox Evolution Clonebox View – 125x65x120 - Stiklingstelt
  • Homebox Clonebox view side
  • Detaljer
  • TEKNISK INFO

Homebox Evolution Clonebox View 

Clonexbox View er simpelten et genialt telt for stiklinger, med flere verdifulle finesser. Teltet har et dyrkeareal på 0,81 m2 og kommer med et to-etasjes justerbart hyllesystem, samt to vinduer for innsyn. Disse vinduene gjør det mulig å følge med på plantenes utvikling, uten at det påvirker fuktighetsnivåene i teltet. Som alle andre telt i Evolution serien er dette også utstyrt med PAR+ materiale som sikrer den beste refleksjonen som plantene kan få.

Blant alle de produsentene som finnes av dyrketelt i dagens marked, er det særlig en serie som står ut ifra mengden, nemlig Evolution serien fra Homebox. Dyrketeltene i denne serien byr på en rekke finesser man ikke finner hos konkurrerende merker;


Par+

Homebox Evolution serien er foret med Par+ materialet. Dette materialet reflekterer høyere PAR verdier sammenlignet med det mer tradisjonelle telt som er foret med mylar. Høyere PAR verdier resulterer i større avlinger. Samtidig sørger dette materialet for at mindre varme reflekteres, og bidrar til at temperaturene holdes nede.


Omniflow luftventiler

Lufteventiler for passivt luftinntak, som kan styres i ønsket retning der luften gjør størst nytte for seg, nemlig ved selve planten.


Justerbare ventilasjonshull

Evolution serien er rikelig utrustet med ventilasjonshull for både inn- og utluft. Ventilasjonshullene er justerbare for enklere tilpasning av ventilasjonskanaler.


Forenklet tilgang

Dørene i Homebox Evolution serien kan enkelt rulles opp og festes, noe som gjør dette teltet til det letteste teltet å bevege seg inn og ut av. I tillegg er kanten i bunn av teltet designet slik at den legger seg flat når den blir tråkket på, eller i det hele tatt får vekt over seg. Potter og reservoarer kan skyves ut og inn uten hindring.


Forsterket rammeverk

Alle modellene fra Q100 og oppover er utstyrt med 22mm stålrammeverk, og forsterkede plasthjørner, som sikrer en bunnsolid konstruksjon.


Total-Blackout Zippers

Alle Homebox Evolution telt er utstyrt med meget lett håndterlige glidelåser, med overlappende foringer som sørger for at teltet er så lystett som det er mulig å få blitt!


Uslåelig beskyttelse mot innsekter.

Alle luftventiler er dekket med filter som sørger for at alle innsekter blir stengt ute. Disse filtrene kan også fjernes etter ønske.


Tilleggsinformasjon

Merke Homebox
Ventilasjonshull: 1x100mm, 2x130mm,1x150mm
Dimensjoner: (L)x(B)x(H) 125x65x120
Anbefalt oppsett: 150-250w CFL
Rør diameter: (mm) 22