Nutriculture EBB & Flood 230

Pris: kr 2 249,00

FØLG OSS

Nutriculture EBB & Flood 230

Flere visninger

  • Nutriculture EBB & Flood 230
  • Detaljer
  • TEKNISK INFO

Ebb & Flood produserer større avlinger enn planter som vokser i tradisjonelle potter, men er like enkel i bruk og er mer anvendelig. NB! Timer følger ikke med.

«Timeren» - Setter i gang pumpen som gjør at vann nivået hever seg, og fukter gro-mediumet slik at tyngdekraften trekker den overflødige næringsløsningen tilbake til tanken sammen med frisk luft, som sikrer at gro-mediet jevnlig blir «flushet» med næring og luft, som resulterer i en oksygenrik rot-sone, og store avlinger.

«The Flood» – En «timer» som kontrollerer hvor ofte næringsløsningen blir pumpet opp fra tanken for å fukte gro-mediet. I sammenheng med at vannet blir pumpet opp til gro-mediet, forsyner planten seg av de næringsstoffene den trenger, mens gammel luft blir presset ut av rot-sonen.

«The Ebb» – Når gro-mediet har blitt fuktet til 2/3, trekker næringsløsningen seg tilbake til tanken, og trekker samtidig frisk oksygen direkte til røttene.

Større avlinger – Små og hyppige næringstilførsler, kombinert med en oksygenrik rot-sone, resulterer i sunnere planter og større avlinger.

Tilpass antall næringstilførsler etter plantens behov – Sørg for at planten får de perfekte forhold gjennom dens livssyklus, ved å tilpasse antall og varighet på næringstilførsler. På denne måten sikrer man at næringsinntaket blir optimalisert og avlingene maksimalisert.

Allsidig – Uavhengig om plantene gror i leire, coco, rockwool eller jord, så kan ploantene flyttes rundt under lyset etter behov, eller at boksen fylles med CLAY PEBBLES, slik at man får en stor potte for prøve-planter.

Holdbarhet – Bygd for å vare i flere ti-år, med høy ytelse og kvalitetspumper uten sidestykke.

 

Nutriculture har rekorden for verdens største tomatplante, som ble grodd i et Ebb & Flood system.

Tilleggsinformasjon

Merke Nutriculture
Dimensjoner: (L)x(B)x(H) 110x110x29
Reservoar størrelse: (liter) 123
Anbefalt lys oppsett: 1 x 250-1000w
Anbefalt gromedium: Rockwool/Leirekuler

Relaterte produkter