PANDORA POTTER 15X18X36 - 8L

Pris: kr 5,00

FØLG OSS

PANDORA POTTER 15X13X43 - 8L

Flere visninger

  • PANDORA POTTER 15X13X43 - 8L
  • Detaljer
  • TEKNISK INFO

SAMMENLEGGBAR POTTER: Tøm vaskerommet fra ubrukte potter

Pandora er et patentert system som erstatter de vanlige hage, med sammenleggbare containere i lys plast, i stand til å tilfredsstille hvert ønskelig nødvendighet: fra liten plante til (frø eller kloner), for plantevekst og blomstrer samt morsplanter.

Videre i sin allsidighet gjør dem egnet til å bruke med de fleste form for voksende substrater og / eller teknikk (jord, coco, hydroponi).

 

PANDORA POT FORDELER
Fordelene med Pandora potter er mange i antall, de er billigere enn de tradisjonelle pottene; bedre enn de tradisjonelle potter; mer praktisk i bruk enn dem også; mindre vanskelig og lettere i vekt for å nevne noe.

Formen av disse beholderne har blitt utviklet for å muliggjøre en funksjonsom lar deg utnytte området for å dra nytte av den normalt bortkastet plassen  de store, tunge tradisjonelle pottene tar.

Alt dette er oversatt til en betydelig økning av volum tilgjengelig for røttene som dyrkes i de samme kvadratmeterne, en svært viktig faktor å ikke neglisjere så langt som intensiv produksjon..

Andre fordeler med Pandora er for det første sin praktiske før, under og etter bruk, så det er lett vaskbar og arkivert i små rom.

Pandora potter er lett sammenleggbare. Her vil du spare mye plass ved lagring

Det er lett å forstå at dette gjelder både dem som har sin egen virksomhet og ikke har nok plass, og de enkle kunder som vil kvitte seg med de ubrukte potter i sine boder.

Tilleggsinformasjon

Merke Nei